Pass på håret i vinter!

Førstehjelp til Håret!

Det å ta vare på håret når det er vinter er vel så viktig som å ta vare på det på sommeren. Høy fuktighet og store temperatur forskjeller setter sine spor i håret. Du merker kanskje at håret blir mer statisk? Spissene dine blir tørre og porøse? Mister glansen?

JOICO-FOERSTEHJELP-TIL-HAARET-KAMPANJE-JANUAR-2016

K-pak serien til Joico er helt unik. Om du velger å gjøre en førstehjelp behandling i salongen eller om du velger å kjøpe med deg produktene hjem, er dette det beste du kan få. Med joico`s unike teknologi, vil du merke at håret ditt blir sunnere, sterkere og mer glansfullt. I alle joicos sine produkter er molekylene så små at de trenger seg helt inn til margen og begynner å reparere håret innenfra og ut.

Førstehjelp kur systemet vi bruker i salongen er som følger:

Step 1: Vi begynner å vasket håret med k-pak cleansing shampoo, dette gjør vi 2 ganger.

Step 2: Håndkletørker håret godt og påfører cuticle seal (denne avslutter alle prosesser som foregår i håret og stabiliserer ph verdien tilbake til normalen, sur ph) denne skal virke i 5 min. Skyll ut.

Step 3: Håndkletørker håret godt og påfører deep penetrating reconstruktur (protein kur). Denne skal virke i 5 min. Skyll ut.

Step 4: Håndkletørker håret godt og påfører intense hydrator (fuktighets kur) Denne skal virke i 5 min. Skyll ut.

Skulle håret være veldig skadet kan vi gjenta prosess 2 og 3 opptil 3 ganger.

 

K-PAK

Førstehjelp produkter du kan kjøpe med deg hjem.

 

Kom gjerne innom oss så hjelper vi deg med de riktige produktene, tilpasset akkurat for deg!

 

-Katrine-

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *