Snart er Lumishine i salongen

We love joico.

Å som det klør i fingrene. Nå lanser Joico en helt ny fargeserie!! Misforstå meg rett, jeg ELSKER k-pak color. Dette er fargeserien vi virkelig kan utfolde oss rent faglig sett, da k-pak color er en farge ekte serie. Å det jeg mener med farge ekte fargeserie er at dette er rene fargepigmenter på tube. Fordelen med det er at vi kan mikse oss frem til akkurat den tonehøyden, akkurat den nyansen vi ønsker, ja rett og slett lage akkurat den fargen som passer til deg.

LumiShineGroup

Joico`s nye fargeserie LUMISHINE er ferdigblandede farger på tube. Det vil si at fargen er allerede laget og klar for å påføres rett på håret. Å hold dere fast, det jeg har fått sett av fargene er de helt fantastiske! Det er noen brune og dype røde farger her som er 1 of a kind! Jeg gleder meg til å trylle frem noen deilige farger.

2 Years WW trade; including Internet; Expires September 2017; 2 Years WW trade; including Internet; Expires September 2017; 2 Years WW trade; including Internet; Expires September 2017;

Litt fakta om LUMISHINE:

Nye  JOICO LumiShine Repair + Color forvandler håret fra innsiden og ut med sitt gjennombrudd innen hårfarge nemlig ArgiPlex Technology.
LumiShine ArgiPlex Technology milde formel er bevist å erstatte 100% av argininen som forsvinner under en fargebehandling. Arginin er en essensiell aminosyre, så gjennom å erstatte dette under en fargebehandling vil du oppleve et strek og sunt hår etter endt fargebehandling.
Opplev gleden av sunt hår ved å kunne tilby farger som gir:
• Fantastisk glans og intensitet
• Optimalt gjenoppbygget hår som føles sterkere
og sunnere etter fargebehandlingen

LUMISHINE REPAIR+ PERMANENT CRÈME COLOR
• Gir næring og beskytter håret, forsegler og gir fuktighet, mykhet og glans i opp til 30 sjamponeringer *
• Gir eksepsjonell farge med lang levetid
• Håret ser sunt og friskt ut etter en fargebehandling
• Dekker 100% grått hår
• Lavt ammoniakknivå som gir et sunt hår og forutsigbare resultater

The joi of healthy hair 2 Years WW trade; including Internet; Expires September 2017; 2 Years WW trade; including Internet; Expires September 2017;

 

-Katrine-

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *