Glo Minerals

Glo Minerals, we love It!

 

Contour Kit

De har kommet noen fantastiske nyheter i det siste fra Glo minerals. Og endelig kom contour kittet. Må si jeg har prøvd en del slike kit siden det kom på markedet og jeg må si at jeg elsker Glo sitt. Det kommer kun i 4 farger i kittet, noe som gjør contouringen enkel å legge. Det er også en enkel forklaring på kittet om hvordan du legger en kjapp og enkel contouring.

Kittet kommer i to fargetoner:
Fair-light for litt lysere og kjøligere hudtoner (hudtoner som bruker f.eks. Beige, Natural og lyse Golden-nyanser i pressed base)
Medium-dark for litt mørkere og varmere hudtoner (hudetoner som bruker f.eks. mørkere Golden, Honey, Tawny osv.i pressed base)
Tips:
Start gjerne med highlight på de partiene du ønsker å fremheve, toppen av kinn-benene er en sikker vinner for litt glød og highlight.
Bruk gjerne den skrå delen av kosten til dette. For å bygge dybde, anbefaler vi den runde delen av kosten.
Legg gjerne kontur-fargen nederst til venstre i skrinet i panne og på kjeven og kontur-fargen til høyre i skrinet på kinnene/ under kinnbenene.

Contour Kit

Folk kommer ofte til meg og sier at jeg får det ikke til. Det er så vanskelig. Hva og hvordan gjør jeg det. Noe at det viktigste du må tenke på når du skal legge en god makeup er at du har det riktige verktøyet. Og med det så mener jeg riktige pensler. Det er neste umulig å legge en contouring med en vanlig kakibu eller pudder kost. Glo minerals har designet en egen kost til akkurat dette.

Contour_Highlight-Brush-672x372

Med den tosidige, eksklusive Contour/Highlight Brush, kan du enkelt skulpturere ansiktet.

Børsten er myk, plukker effektivt opp produktet og legger det lett på huden for en naturlig look.

Velg den runde enden for blending og dusing av overganger. Den koniske enden av børsten brukes for mer definert og presis påføring.

Kontureringsproduktene bør kun være 1-2 nyanser lysere eller mørkere en hudtonen din, for det reneste og mest naturlige resultatet. Skal du bruke en highlight med skimmer, så er det viktig at du påfører denne i godt lys, enten i dagslys eller rett under en spot.

-Video lånt fra Glo Minerals-

Ønsker du å lære mer om glo Minerals eller om det er noe du lurer på, er du hjertelig velkommen til salongen for en demo.

-Katrine-

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *