Ett lite bildedryss og årets hårtrender

Hei:)

 

Noe vi frisører merker mer og mer er at dere kunder er mer beviste på fagtermenologi og hår trender. Dette er jo mye takket være sosiale medier og at vi begynner å bli mer bevist på vårt yttre.

Tenkte jeg skulle forklare litt mer om hva som er fargetrender og hva som er fargeteknikker.

Noe av det hotteste som kommer inn for fult nå er Brond! Dette er da en fargetrend og ikke en teknikk. Det vil si at når du som kunde kommer inn å sier at jeg vil ha en brond farge, så kan det hende at frisøren  snakker med dere om babyligths, soft ballyage osv. Det er utallige fargeteknikker vi kan bruke for å få frem en fargetrend. Og ja jeg skjønner at dette er forvirrende.

Og du lurer kanskje på hva en Brond hårfarge er? Kort fortalt så er det at vi jobber med det natulige i håret. Vi legger inn innslag av både brune og lyse toner i håret. Det lyse skal gjerne legges i front, noen ganger som markerte striper og andre ganger som svak lysning. Hele kluet er at det skal være så natulig som mulig. Se for dere ett brunt hår som har fått masse sol på seg ila sommeren. Da blir ofte spiser lysere, hårene i front får ett lysere utrykk.

Så fortvil ikke:) Ofte snakker vi forskjellig språk, så ikke bli skremt hvis vi babler om noe helt annet enn hva du tror det er;)

Her har dere noe smakebiter:)

Noen andre hotte hårtrender som kommer er Bølger, krøller, pannelugg og kort hår. Følg med videre….;)

Ellers så gjør vi jo mye gøy på jobb. Og noe av det vi elsker aller mest er å kose oss med farger og teknikker:)

Så her har dere ett lite bildedryss fra oss:)

                                                                                                                  20160209_11254920160209_112556

-Katrine-

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *